STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI

STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 1
STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 2
STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 3
STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 4
STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 5
STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 1 STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 2 STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 3 STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 4 STAN S POGLEDOM NA MORE, NOVIGRAD - U IZGRADNJI 5

Preuzmite expose

206.700 €
1.550.250 Kn

OPIS NEKRETNINE

Prodajemo ekskluzivne stanove na odličnoj lokaciji u Novigradu. Izgradnja stambene zgrade je započela 2018. godine, a završetak se očekuje u 7. mjesecu 2019. godine. U gradnji se koriste vrhunski materijali koji jamče kvalitetne stanove.
Stan na prvom katu ima 77 m2 stambenog prostora koji se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, blagavaone i dnevnog boravka u open space konceptu, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona. Stan ima 2 parkirna mjesta i pogled more. Zgrada se nalazi u mirnom dijelu Novigrada svega 500 metara udaljena od mora, plaže i centra grada. U blizini se nalaze restorani, trgovina, ambulanta, banka, pošta. Druga turistička sredista poput Poreča udaljen je 20 km, Umaga 15 km, Kopar 40 km, Portoroz 30 km, autocesta 7 km, zabavni aquapark 6 km.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA