STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI

STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 1
STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 2
STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 3
STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 4
STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 5
STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 1 STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 2 STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 3 STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 4 STAN U MODERNOJ NOVOGRADNJIS POGLEDOM NA MORE - U IZGRADNJI 5

Preuzmite expose

179.900 €
1.349.250 Kn

OPIS NEKRETNINE

Prodajemo ekskluzivne stanove na odličnoj lokaciji u Novigradu. Izgradnja stambene zgrade je započela 2018. godine, a završetak se očekuje u 7. mjesecu 2019. godine. U gradnji se koriste vrhunski materijali koji jamče kvalitetne stanove.
Stan na prvom katu ima 64 m2 stambenog prostora koji se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, blagavaone i dnevnog boravka u open space konceptu, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona. Stan ima parkirno mjesto i pogled more. Zgrada se nalazi u mirnom dijelu Novigrada svega 500 metara udaljena od mora, plaže i centra grada. U blizini se nalaze restorani, trgovina, ambulanta, banka, pošta. Druga turistička sredista poput Poreča udaljen je 20 km, Umaga 15 km, Kopar 40 km, Portoroz 30 km, autocesta 7 km, zabavni aquapark 6 km.

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA