Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag

Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 1
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 2
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 3
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 4
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 1 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 2 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 3 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 4
Preuzmite expose
375.000 €
2.812.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Urbane Ville Casa Ars - Vaš drugi dom Pronađite svoj drugi dom u Casa Ars - Umag, Istra, Hrvatska. Umag sa svojih 45 km obale i zanimljivim zaleđem integrira posebnosti cijele regije i može biti najbolji doživljaj drugačijeg  Mediterana. Urbane Vile Casa Ars su strateški smještene u novom stambenom naselju u Umagu, Špinel u blizini centra grada i mora, mirno mjesto s obiteljskim okruženjemn i puno zelenila. Izvrsna lokacija nudi blizinu svih sadržaja i plaža. Casa Ars Umag nudi Vam iznimnu arhitekturu i standarde, u svakom detalju. Za izgradnju i opremanje kuća korišteni su najkvalitetniji materijali.
Svaki detalj je isplaniran s posebnom pažnjom i pažljivo osmišljen kako bi Vam pružio najbolje moguće iskustvo.
Ova kuća nudi komfornu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu s kupaonicom u prizemlju. Tu je i lijepa terasa s izlazom na privatni vrt.Na prvom katu se nalaze 2 velike spavaće sobe, utility, kupaonica i natkrivena terasa.
Kuća ima 2 parkirna mjesta i spremište u prizemlju.
Kuća je opremljena klima uređajem i pripremom za podno grijanje. Postoji mogućnost odabira završne obrade podova i ostalih značajki interijera. 

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA