Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag

Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 1
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 2
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 3
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 4
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 5
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 6
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 7
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 8
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 9
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 10
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 11
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 12
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 13
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 14
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 15
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 16
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 17
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 18
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 19
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 20
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 21
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 22
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 23
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 24
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 25
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 26
Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 1 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 2 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 3 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 4 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 5 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 6 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 7 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 8 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 9 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 10 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 11 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 12 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 13 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 14 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 15 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 16 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 17 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 18 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 19 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 20 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 21 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 22 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 23 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 24 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 25 Ekskluzivne kuće u prodaji, Umag 26
Preuzmite expose
375.000 €
2.812.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Urbane Ville Casa Ars - Vaš drugi dom Pronađite svoj drugi dom u Casa Ars - Umag, Istra, Hrvatska. Umag sa svojih 45 km obale i zanimljivim zaleđem integrira posebnosti cijele regije i može biti najbolji doživljaj drugačijeg  Mediterana. Urbane Vile Casa Ars su strateški smještene u novom stambenom naselju u Umagu, Špinel u blizini centra grada i mora, mirno mjesto s obiteljskim okruženjemn i puno zelenila. Izvrsna lokacija nudi blizinu svih sadržaja i plaža. Casa Ars Umag nudi Vam iznimnu arhitekturu i standarde, u svakom detalju. Za izgradnju i opremanje kuća korišteni su najkvalitetniji materijali.
Svaki detalj je isplaniran s posebnom pažnjom i pažljivo osmišljen kako bi Vam pružio najbolje moguće iskustvo.
Ova kuća nudi komfornu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu s kupaonicom u prizemlju. Tu je i lijepa terasa s izlazom na privatni vrt.Na prvom katu se nalaze 2 velike spavaće sobe, utility, kupaonica i natkrivena terasa.
Kuća ima 2 parkirna mjesta i spremište u prizemlju.
Kuća je opremljena klima uređajem i pripremom za podno grijanje. Postoji mogućnost odabira završne obrade podova i ostalih značajki interijera. 

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA