Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag

Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 1
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 2
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 3
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 4
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 5
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 6
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 7
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 8
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 9
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 10
Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 1 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 2 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 3 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 4 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 5 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 6 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 7 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 8 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 9 Vila moderne arhitekture s bazenom u blizini mora, Umag 10
Preuzmite expose
847.800 €
6.358.500 Kn

OPIS NEKRETNINE

Vila s bazenom u novom ekskluzivnom resortu u Lovrečici u neposrednoj blizini mora, plaža i gastronomskih te sportskih sadržaja.Resort je projektiran i osmišljen kao spoj luksuznog i lagodnog boravljenja i uživanja u svim blagodatima Istre i njenih prirodnih, gastro te ostalih sadržaja. Vrhunska aritektura i oblikovanje te korištenje najkvalitetnijih materijala čini ovo izvrsnom investicijom koja je pogodna za življenje i iznajmljivanje. Moderan dizajn sa rustikalnim detaljima.Lovrečica je staro ribarsko mjeso u samoj blizini Umaga te Slovenije, Italije, Austrije... Tu se nalaze neke od najljepših prirodnih plaža, golf igralište je udaljeno 13 km, a najbliži aerodrom u Portorožu samo 12 km.
Vila se prostire na prizemlje u kojem se nalaze open space dnevni boravak s blagavaonicom i kuhinjom, spavaća soba, kupaonica, ostava, unutanji vrt te izlaz na terasu i dvorište s bazenom te prostorom za druženje i uživanje. Na prvom katu se nalaze 2 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom te lijepa terasa.
Podno grijanje preko dizalice topline. Inverter klima uređaj za grijanje/hlađenje. 
Na parceli se nalaze 2 natkrivena parkirna mjesta.
Oglašena cijena je bez PDVa koji iznosi 25%.
  

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA