Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag

Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 1
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 2
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 3
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 4
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 5
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 6
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 7
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 8
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 9
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 10
Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 1 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 2 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 3 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 4 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 5 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 6 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 7 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 8 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 9 Vrhunska vila s bazenom u blizini mora, Umag 10
Preuzmite expose
1.285.344 €
9.640.080 Kn

OPIS NEKRETNINE

Vila s bazenom u novom ekskluzivnom resortu u Lovrečici u neposrednoj blizini mora, plaža i gastronomskih te sportskih sadržaja.Resort je projektiran i osmišljen kao spoj luksuznog i lagodnog boravljenja i uživanja u svim blagodatima Istre i njenih prirodnih, gastro te ostalih sadržaja. Vrhunska aritektura i oblikovanje te korištenje najkvalitetnijih materijala čini ovo izvrsnom investicijom koja je pogodna za življenje i iznajmljivanje. Moderan dizajn sa rustikalnim detaljima.Lovrečica je staro ribarsko mjeso u samoj blizini Umaga te Slovenije, Italije, Austrije... Tu se nalaze neke od najljepših prirodnih plaža, golf igralište je udaljeno 13 km, a najbliži aerodrom u Portorožu samo 12 km.
U prizemlju vile se nalaze open space dnevcni boravak s blagavaonicom i kuhinjom, spavaća soba, kupaonica, WC, ostava te izlaz na terasu i dvorište s bazenom i prostorom za druženje i užitak. Na prvom katu se nalaze 3 spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom, praonica te lijepa velika terasa s pogledom na more i prirodu.
Podno grijanje preko dizalice topline. Inverter klima uređaj za grijanje/hlađenje. 
Na parceli se nalaze 2 natkrivena parkirna mjesta.
Oglašena cijena je bez PDVa koji iznosi 25%.
  

PREPORUČUJEMO

KONTAKTIRAJTE AGENTA