info@arx-primus.hr +385 91 193 91 08 +385 91 549 34 22

O nama

Arx - primus d.o.o. je licencirana agencija u prometu nekretnina koja je s Vama na tržištu nekretnina više od 20 godina. Mi smo obiteljska agencija koja je povjerenje klijenata izgradila kroz fokus na osobni pristup uz stručnu i profesionalnu podršku. U tom razdoblju svojim radom i odnosom prema poslu i klijentima postali smo vodeća agencija u Umagu i Istarskoj županiji.

Agencija posjeduje veliku bazu nekretnina i to najviše na području grada Umaga, Bujštine i Istre. U našoj ponudi se nalazi širok spektar nekretnina i to apartmani uz more, stanovi, stare istarske kuće, urbane i kamene vile, građevinska i poljoprivredna zemljišta, poslovni prostori te veliki razvojni projekti, tako da se za svakoga potencijalnog kupca može naći željena nekretnina. Obzirom na dugogodišnji rad i iskustvo imamo veliku bazu potencijalnih kupaca te smo u mogućnosti brzo i efikasno realizirati prodaju Vaše nekretnine.

Svojim klijentima nudimo usluge:

  • stručnog savjetovanja uz načelo povjerljivosti
  • provjera kompletne dokumentacije
  • procjena tržišne vrijednosti nekretnine
  • oglašavanje nekretnine
  • prezentiranje i razgledavanje nekretnine
  • u suradnji sa odvjetničkim uredom dajemo potpuno pravnu sigurnost pri kupoprodaji nekretnina (izrada ugovora, uknjižba vlasništva)
  • nakon same kupoprodaje, za Vas ćemo izvršiti prijepis struje, vode, komunalija... a ostajemo Vam na usluzi za sva Vaša pitanja

Agencija Arx-primus d.o.o. Umag upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina koji vodi HGK. (Rješenje br: UP/I-330-01/08-01/81)

U Imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina u RH upisana je Snježana Gospić, VSS, pod brojem 74/2008, kao licencirani agent.

Sukladno Zakonu RH agencija ima Policu osiguranja od odgovornosti.

S nama sigurno do vlastite nekretnine!

Vaš Arx-primus

Podaci o tvrtci

ARX - PRIMUS d. o. o.
Tvrtka: ARX - PRIMUS d.o.o. za trgovinu i poslovanje nekretninama
Sjedište/adresa: Umag - Umago (Grad Umag - Umago), Trg Joakima Rakovca 7
Nadležni sud: Trgovački sud u Pazinu
MBS: 040213613
OIB: 55584259662
Žiro-raćun: otvoren kod Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8123600001102844971
BIC CODE/SWIFT: ZABAHR2X
Temeljni kapital: 2.654,46 €
Članovi uprave: Snježana Gospić, zastupa samostalno i pojedinačno